Poziv na seminar “Ulaganje u investicijsko zlato”-srijeda, 26.6., 10 sati u Udruženje obrtnika Pazin

Udruženje obrtnika Pazin u suradnji sa stručnjakom iz tvrtke Goldman Graff d.o.o., poziva Vas na radionicu “Zlato kao jedna od najsigurnijih investicija”, koja će se održati u srijedu, 26. lipnja 2024. godine s početkom u 10:00 sati u Udruženju obrtnika Pazin na adresi Dinka Trinajstića 2, 52000 Pazin. 

Na radionici ćete saznati zašto je ulaganje u investicijsko zlato jedna od najsigurnijih investicija, posebice u razdobljima neizvjesnosti, krize i inflacije, te na koji način Vas može zaštititi od inflacije, valutnih fluktuacija i geopolitičkih rizika. Na radionici će također biti predstavljeno kretanje cijene zlata tijekom niza godina te predviđanja za budućnost, kao i usporedba ulaganja u zlato s drugim klasama imovine poput nekretnina, dionica, obveznica i komercijalnih zapisa.

Na radionici će se obuhvatiti teme:

• Prednosti ulaganja u zlato

• Trendovi na tržištu zlata

• Zlato kao diverzifikator portfelja

• Tradicionalno ulaganje na Zapadu

• Zlato sve traženije u Hrvatskoj

• Banke i investicijsko zlato

• Proces kupnje

• Sigurnost i pohrana

Predavač: mr.sc. Vladimir Potočki, predsjednik Uprave, Goldman Graff d.o.o., Rijeka.

Vladimir Potočki diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te je na istom fakultetu završio i poslijediplomski studij. Društvu Goldman Graff d.o.o., koje je u vlasništvu Artemis Holdinga, pridružio se 2022. godine na mjestu predsjednika Uprave. Prije dolaska u Goldman Graff d.o.o. radio je više od dvadeset godina u bankarskom sektoru, te je mnogo puta bio gost predavač iz područja financija i bankarstva. Također je kreirao brojne kreditne linije u suradnji s jedinicama lokalne samouprave te bio član raznih povjerenstava za odobravanje kredita.

Predviđeno vrijeme trajanja: 10:00 – 11:00 (1sat).

Molimo da iskazivanje interesa za predavanjem iskažete na mail: vladimir.potocki@goldmangraff.com najkasnije do 25.6.2024. do 10 sati.