PRIJAVITE SE NA INFO DAN HBOR-a i HAMAG-a 16.05. 2024. U UDRUŽENJU OBRTNIKA PAZIN !

Udruženje Obrtnika Pazin u suradnji sa Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije organizira Info dan u četvrtak 16.05.2024.

Individualni razgovori poduzetnika s voditeljicom Područnog ureda HBOR-a za Istru, gospođom Cinziom Zubin i višom analitičarkom gospođom Milom Ćorić održat će se u prostorijama Udruženja obrtnika Pazin, Dinka Trinajstića 2, u četvrtak 16. svibnja 2024. godine u vremenu od 9,00 do 12 sati.

Poseban naglasak je na informiranju o programima iz okvira Nacionalnog programa za oporavak i otpornost te preostalih programa HBOR-a i HAMAG-a.

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a i HAMAG-a na sljedeće kontakte:

052/219-218 ili czubin@hbor.hr – Prijave su obavezne!

NAPOMENA (obzirom na upite): besplatno stručno savjetovanje će se održati kroz individualne razgovore, dakle 1 na 1 a ne grupno (dakle, ne radi se o predavanju koje traje od 9,00 do 12) – iz tog su razloga obavezne prijave radi dogovora pojedinačnog termina.

Termin ćete dobiti negdje između 9,00 i 12 sati, a svako pojedinačno savjetovanje traje cca 20-30 min.