Zbog izuzetno velike zainteresiranosti polaznika, ponovno se organizira radionica „Mesni odresci i zrenje mesa autohtonih pasmina Istre“, a sve kako bi im omogućili nadogradnju znanja i vještina u svezi mesa autohtonih pasmina Istre (istarsko govedo – boškarin, istarski tovar – magarac, istarska ovca i istarska koza) te tehnika zrenja za pojedinu vrstu mesa.
Radionica je besplatna za sve sudionike, a zbog epidemiološke situacije i specifičnih uvjeta, održat će se samo u petak, 11.03.2022. godine u didaktičkoj kuhinji Edukacijsko gastronomskog centra Istre (Gortanov brijeg 1, Pazin) s početkom u 10:00 sati (obavezno doći 30 minuta prije zbog popunjavanja obrazaca).
Prijave se zaprimaju do popunjenosti slobodnih mjesta, i to za po jednog polaznika iz svakog od prijavljenih objekata/institucija. Molimo sve zainteresirane da svoje prijave za sudjelovanje šalju e-mailom na edukacije(at)azrri.hr.
Radionica će se odvijati u skladu s važećim smjernicama Stožera Civilne zaštite Istarske županije te od polaznika se očekuje poštivanje svih važećih propisa i pravila. Molimo da polaznici sa sobom donesu zaštitnu masku te gornji dio kuharske odore.
Molimo da sudionici ili da objekti/institucije za svoje zaposlenike dostave sljedeću dokumentaciju (navedeno tražimo zbog potrebe projekta kao dokaz Vaše stručne spreme):
- presliku potvrde/svjedodžbe o završenim obrazovnim programima ili
 - elektronički zapis o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje-HZMO (moguće je isprintati koristeći aplikaciju e-građani) ili
 - drugi jednakovrijedan dokument iz kojeg je vidljiva i može se utvrditi stvarna stručna sprema osobe odnosno razina obrazovanja.
 
Napomena: ukoliko ste sudjelovali na prethodnim radionica putem projekta KLIK Pula, nije potrebno dostavljanje gore navedene dokumentacije. Dokumentacija se može dostaviti email-om prije održavanja radionice ili na sam dan održavanja.
Projekt KLIK Pula – Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma, sufinanciran je u okviru Europskog socijalnog fonda (ESF) za razdoblje 2014.-2020.
								