U Zagrebu se 17.11.2013. organizra seminar koloristike

Objavljeno: 28.10.2013

Ceh frizera i kozmetičara Obrtničke komore Istarske županije je na svojoj 11. sjednici Ceha održanoj 15.10.2013. godine, razmatrao ponudu tvrtke DIS-PROM d.o.o. 

koja organizira seminar koloristike u Zagrebu, 17.11.2013. godine u Hotelu International, te donio zaključak o upućivanju zamolbe za sufinanciranje nositelja obrta frizerske djelatnosti Upravnom odboru Obrtničke komore Istarske županije u iznosu od 200,00 kuna po obrtniku, uz uvjet urednog podmirenja komorskog doprinosa, odnosno do maksimalno 5.000 kuna  ukoliko bude iskazan veliki interes (više od 25 prijavljenih nositelja obrta). U slučaju izrazito velikog interesa od strane nositelja obrta, sufinancirani iznos bi se smanjio proporcionalno broju prijavljenih obrtnika.

Puna cijena seminara sa uključenim autobusnim prijevozom iz Istre iznosi 250,00 kuna po osobi. Radnici kod obrtnika, pratnja i svi ostali zainteresirani polaznici koji nisu nositelji obrta plaćaju punu cijenu u iznosu od 250,00 kuna.

Upravni odbor Obrtničke komore Istarske županije će o inicijativi za sufinanciranje  nositelja obrta raspravljati na prvoj redovnoj sjednici.

U prilogu članka nalazi se letak tvrtke DIS-PROM d.o.o. koja je organizator seminara i organiziranog putovanja autobusom iz Istarske županije, te vas molimo da ga proslijedite svih frizerima s područja vašeg udruženja obrtnika. Broj sudionika po udruženju obrtnika nije ograničen, već se prijave obavljaju do popunjenja mjesta.

Svi frizeri, njihovi radnici i ostali zainteresirani za odlazak na seminar mogu se prijaviti direktno u DIS-PROM d.o.o. gđi Mirjani Bako na kontakt mobitel: 099/8000-603.

Ceh frizera i kozmetičara Obrtničke komore Istarske županije.

Program seminara