TRGOVCI -poziv na sudjelovanje

Objavljeno: 05.05.2016

Informacija o inicijativi Ceha trgovačke djelatnosti Udruženja obrtnika Pula za organizaciju trgovačke manifestacije na razini Istarske županije. 

Ceh trgovačke djelatnosti Udruženja obrtnika Pula, zajedno sa Turističkom zajednicom Grada Pule i HGK – Županijskom komorom Pula, već niz godina uspješno animira trgovce i kupce raznim manifestacijama kao što su  Shopping Valentinovo, Late night shopping, Kupujmo u Puli i Shopping za Svetog Nikolu, koje se odvijaju u samom centru grada, te za vrijeme kojih trgovci daju dogovorene popuste.

Međutim, postoje trgovci koji  zbog svoje lokacije ili asortimana nisu u mogućnosti sudjelovati u njima, npr. trgovine elektromaterijalom, građevinskim materijalom… pa nam je namjera da, u suradnji s našim lokalnim dnevnim listom Glasom Istre, pokrenemo sličnu trgovačku manifestaciju na širem području.

Ideja je da se organiziraju dani određenih trgovaca (npr. elektromaterijala) koji za to vrijeme daju popuste u svojim trgovinama, te na taj način pospješuju prodaju i marketing. Popust se odobrava uz donošenje kupona koji bi bio otisnut u dnevnim novinama Glas Istre. Zbog toga se pozivaju članovi Ceha trgovine Udruženja obrtnika Pazin zainteresirani za sudjelovanje u ovoj akciji, da dostave svoje podatke kako bismo mogli krenuti u realizaciju.

Predloženo je da se za početak prva akcija provede sa trgovcima materijala za gradnju i opremanje doma (elektroinstalacije, vodoinstalacije, građevinski materijal, bijela tehnika, ostala tehnička roba, sva ostala oprema i potrepštine za dom), a možda i drugi slični asortiman, ovisno o broju prijavljenih trgovaca i njihovom asortimanu. Iduće akcije planirati će se ovisno o vrstama prijavljenih trgovaca. Sva ostala organizacija ovisiti će o iskazanom interesu, pa će se naknadno utvrđivati svi detalji oko načina tiska, količine, kontinuiteta i dr.

P R I J AV A

zainteresiranosti za sudjelovanje u trgovačkoj manifestaciji

(kupon – popust)

 

Naziv i adresa obrta  

 

 

 

Naziv i adresa prodavaonice

(ako se razlikuje od naziva i adrese obrta)

 

 

 

 

 

Asortiman robe

 

 

 

 

 

 

Vlasnik (kontakt osoba) – ime i prezime  

 

 

Mobitel  

 

 

E-mail adresa (po mogućnosti)  

 

 

Molimo zainteresirane da dostave svoje podatke do 13.05.2016. osobno ili mailom na uo.pazin@hok.hr

Za dodatne informacije možete se obratiti gđi Elidi Cerovac Bakiš na mob. 098 441 567