Stručna usavršavanja za ugostitelje

Objavljeno: 28.01.2016

U cilju trajne edukacije i usavršavanja ugostiteljskog osoblja te valorizacije poljoprivredno prehrambenih proizvoda Istre, AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre organizirati će radionice za kuhare i konobare u Edukacijskom gastronomskom centru Istre na Gortanovom brijegu. Radionice će se odvijati u proljetnom i jesenskom terminu i to ponedjeljkom, utorkom i srijedom, kako bi omogućili nesmetani rad Vaših objekata vikendom i tijekom ljetne sezone.

Projekt edukacija osmišljen je i odvija se uz pomoć i sufinanciranje:

– Hrvatske obrtničke komore – Obrtničke komore Istarske županije,

– Hrvatske gospodarske komore – Županijska komore Pula,

– Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu,

– Upravnog odjel za turizam,

– Turističke zajednice Istarske županije

U nastavku – tablicA s radionicama, predavačima i terminima kao i sa svim uputama za rezervaciju.

Napominjemo da cijena radionica navedena u tablici već uključuje iznos sufinanciranja.

Popis i program radionica

Napomene za polaznike:

– informacije i rezervacije termina vrši se na mail edukacije(at)azrri.hr

– ili na telefon 052 351 593

– radionice se odvijaju u “Edukacijskom gastronomskom centru Istre” na Gortanovom brijegu u Pazinu (na kružnom toku ispred Plodina u Pazinu nalazi se oznaka za Edukacijski centar)

– minimalan broj kuhara po radionici je 8 a maksimalan 12

– za radionicu “rezač promotor pršuta” minimalan broj polaznika je 20 osoba

– ukoliko se radionica ne popuni dovoljnim brojem polaznika AZRRI će u dogovoru s ugostiteljima i kuharima promijeniti datum radionice do popunjavanja

– kuhar polaznik dužan je na radionicu ponijeti primjerenu kuharsku opremu

– početak radionica je u 9,00