
Stručna usavršavanja za ugostitelje
Objavljeno: 28.01.2016U cilju trajne edukacije i usavršavanja ugostiteljskog osoblja te valorizacije poljoprivredno prehrambenih proizvoda Istre, AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre organizirati će radionice za kuhare i konobare u Edukacijskom gastronomskom centru Istre na Gortanovom brijegu. Radionice će se odvijati u proljetnom i jesenskom terminu i to ponedjeljkom, utorkom i srijedom, kako bi omogućili nesmetani rad Vaših objekata vikendom i tijekom ljetne sezone.
Projekt edukacija osmišljen je i odvija se uz pomoć i sufinanciranje:
– Hrvatske obrtničke komore – Obrtničke komore Istarske županije,
– Hrvatske gospodarske komore – Županijska komore Pula,
– Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu,
– Upravnog odjel za turizam,
– Turističke zajednice Istarske županije
U nastavku – tablicA s radionicama, predavačima i terminima kao i sa svim uputama za rezervaciju.
Napominjemo da cijena radionica navedena u tablici već uključuje iznos sufinanciranja.
Napomene za polaznike:
– informacije i rezervacije termina vrši se na mail edukacije(at)azrri.hr
– ili na telefon 052 351 593
– radionice se odvijaju u “Edukacijskom gastronomskom centru Istre” na Gortanovom brijegu u Pazinu (na kružnom toku ispred Plodina u Pazinu nalazi se oznaka za Edukacijski centar)
– minimalan broj kuhara po radionici je 8 a maksimalan 12
– za radionicu “rezač promotor pršuta” minimalan broj polaznika je 20 osoba
– ukoliko se radionica ne popuni dovoljnim brojem polaznika AZRRI će u dogovoru s ugostiteljima i kuharima promijeniti datum radionice do popunjavanja
– kuhar polaznik dužan je na radionicu ponijeti primjerenu kuharsku opremu
– početak radionica je u 9,00