Sporazum o suradnji – Veleučilište Rijeka

Objavljeno: 08.09.2020

Obrtnička komora Istarske županije potpisala je 7.09.2020. Sporazum o poslovnoj suradnji Komore s Veleučilištem u Rijeci koji se nalazi u privitku.

Sporazum predviđa popuste za obrtnike i članove njihovih obitelji na školarine za upis u statusu izvanrednog studenta od 5 do 15% za obrtnike i članove njihovih obitelji, ovisno o broju upisanih obrtnika s područja pojedinog udruženja obrtnika i obliku plaćanja. Minimalni popust je 5% na obročno plaćanje i 10% na jednokratno plaćanje( moguće uplate do 6 rata).

Popusti mogu biti i veći ukoliko se upisuje veći broj obrtnika s područja istog udruženja obrtnika. Pun iznos školarine iznosi 6.320kn za programe koji se izvode u Rijeci, odnosno 7.000 kn za programe koji se izvode u Pazinu i u Poreču.

Mogući su upisi sljedećih programa:

Prometni odjel u Rijeci: preddiplomski stručni studiji “Cestovni promet” i “Željeznički promet”, specijalistički diplomski stručni studij “Promet”

Poslovni odjel: preddiplomski stručni studiji “Informatika” u Rijeci i “Poduzetništvo” u Pazinu i u Rijeci, specijalistički diplomski stručni studij “Informacijske tehnologije u poslovnim sustavima” u Rijeci;

Odjel sigurnosti na radu u Rijeci: preddiplomski stručni studij “Sigurnost na radu” i specijalistički diplomski stručni studij “Sigurnost na radu”;

Poljoprivredni odjel u Poreču: preddiplomski stručni studij “Vinarstvo” i “Mediteranska poljoprivreda” i specijalistički diplomski stručni studij “Vinarstvo”;

samostalni preddiplomski stručni studiji “Telematika” i “Održivi agroturizam” u Rijeci.

Za ostvarivanje popusta za sebe ili svog člana obitelji obrtnik treba priložiti Veleučilištu potvrdu o članstvu u Udruženju obrtnika Pazin (ili svom matičnom udruženju) koju će zatražiti u Udruženju.

Obročno plaćanje moguće je isključivo karticama Diners, Master, Maestro i Visa od sljedećih banaka: Zagrebačka banka, Erste&Steiermarkische bank, Istarska kreditna banka, Kentbank, Slatinska banka, Jadranska banka, Kreditna banka Zagreb, Sberbank i Privredna banka Zagreb.

Članovima obitelji smatraju se: bračni i izvanbračni drug, odnosno životni partner i neformalni životni partner, roditelj, roditelj bračnog ili izvanbračnog druga, odnosno životnog partnera ili neformalnog životnog partnera, djeca, drugi preci i potomci u izravnoj liniji, usvojena djeca i djeca na skrbi te punoljetne osobe kojoj je član uže obitelji imenovan skrbnikom prema posebnom zakonu.

Jesenski upisi na Veleučilište u Rijeci upravo su u toku, pa još stignete ostvariti popust.

Svi obrtnici koji trebaju više informacija vezano za upise programa prema jučer potpisanom sporazumu neka se jave g. Marinu Golobu na 098/332-20-34, mgolob@veleri.hr.

UDRUŽENJE OBRTNIKA PAZIN

Dinka Trinajstića 2
52 000 Pazin
tel/fax: +385 2 621 271
mob: 098-434-254
e-mail: uo.pazin@hok.hr
web: http://www.uo.pazin.hr
https://www.facebook.com/UOPazin

Datoteke za preuzimanje:
KMBT_215_00598.pdf
KMBT_215_00598