Sponzorska knjižica – FESTIVAL PALAČINKI

Objavljeno: 21.10.2016

Grad Pazin u sklopu tradicionalne manifestacije Veseli Prosinac, ove godine po treći puta, zajedno s Turističkom zajednicom Središnje Istre, LAG-om Središnja Istra, Pučkim otvorenim učilištem Pazin i Udruženjem Obrtnika Pazin organizira Festival palačinki. 

Festival će se održati u subotu, 10. prosinca 2016. godine, u multifunkcionalnom prostoru Spomen doma i grijanom šatoru na platou ispred Spomen doma u samom centru Pazina.

Uvjerili smo se da Festival palačinki veseli sve generacije a ponajviše ga vole djeca i obitelji za koje u sklopu Festivala organiziramo brojne aktivnosti (kino programi, kazališne predstave, dječji kutak uz animaciju i slično). U ponudi Festivala su slatke i slane palačinke koje za posjetitelje pripremaju poznati kuhari i slastičari te profesionalni kuhari ugostiteljskih objekata.

Festival palačinki rado je podržan od strane lokalnih ugostitelja i trgovaca koji se za tu prigodu, posebnim tematskim aktivnostima u svojim objektima, uključuju u program najslađeg festivala u godini. Pa tako ugostitelji u sklopu Slatkog vikenda u svojim objektima nude posebnu ponudu palačinki, dok trgovci na dan Festivala rade produženo i nude Slatki shopping tako da posjetitelji uz predočenje festivalske ulaznice dobivaju prigodan popust za proizvode i usluge.

Tog dana kroz već trogodišnje iskustvo održavanja manifestacije Festivala palačinki, Pazin posjeti više od 5.000 posjetilaca

Molimo zainteresirane sponzore-donatore da se uključe u ovu manifestaciju, a u privitku se nalazi sponzorska knjižica u kojoj se mogu pronaći podaci koji će Vam pomoći u donošenju odluke.

Ukoliko imate dodatnih pitanja stojimo na raspolaganju ( Udruženje obrtnika Pazin; 052-621-271, 098-434-254 ). Radi kvalitetnog planiranja aktivnosti molimo Vas da nam odgovor o sponzorstvu uputite do 4. studenoga 2016. godine na uo.pazin@hok.hr.

Hvala na suradnji!