Sajam Promohotel

Objavljeno: 23.01.2013

Međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam održati će se u Poreču, u dvorani Žatika (na samom ulazu u grad), od 20.03. – 23. 03. 2013. godine.

Grad Poreč je grad izvanrednog geografskog položaja, bogatom infrastrukturom, od važnog je turističkog značaja te ujedno time postaje jedan od najjačih turističkih centara u Hrvatskoj…

Sajam Promohotel najpoznatiji je specijalizirani sajam u regiji međunarodnog karaktera koji će se  održati na cca. 3 000 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora.

Želimo naglasiti da nam se svake godine vraća 60 % izlagača što dokazuje da je Promohotel važno okupljalište ponude i potražnje na turističkom tržištu za sve one koji žele biti konkurentniji, za sve one koji žele održati postojeće poslovne kontakte i privući nove poslovne partnere te nove korisnike usluga.

Cilj nam je kontinuirano podizati kvalitetu sajma i pomoći svim zainteresiranima u promicanju svojih ideja.

Približite svoju ponudu, inovacije mnogobrojnim posjetiteljima sajma, mahom turističkim djelatnicima, vlasnicima turističkih objekata, direktorima i menadžerima hotela, ali i našim malim

poduzetnicima – vlasnicima privatnih apartmana, restorana i ostalih ugostiteljskih objekata.  Ulaz na sajam kao i sajamski katalog, besplatni su za sve posjetitelje.