RAZNE OBAVJESTI OBRTNIČKE KOMORE ISTARSKE ŽUPANIJE

Objavljeno: 28.10.2011

1. „Tržnica“ d.o.o. Pula raspolaže neiskorištenim kapacitetima (poslovnim prostorima) koje je voljna ustupiti Obrtničkoj komori Istarske županije  za jednokratne prezentacije u radno vrijeme tržnice (subotom, ali i drugim radnim danima u vremenu od 7,00 do 13,00 sati).

Prezentacije bi se odvijale na način da obrtnik može u poslovnom prostoru prezentirati i prodavati svoje proizvode, bez naknade.

Zainteresirani obrtnici mogu se javiti u Obrtničku komoru Istarske županije, Mletačka 12/I, 52 000 Pula.  Treba se raditi o obrtnicima – proizvođačima koji redovito podmiruju obveze prema Komori.

2. Odjel za ekonomiju Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli obratio se s prijedlogom u Obrtničku komoru Istarske županije, prema kojem bi grupe studenata pod vodstvom mentora izrađivale poslovne planove za obrtnike. Poslovni planovi su vrlo bitni za poslovanje, a njihova izrada bila bi besplatna za obrtnika.

Prijave  dostaviti u Obrtničku komoru Istarske županije, Mletačka 12/I, 52 000 Pula.

3. U petak, 11.11.2011. godine s početkom u 19,00 sati u restoranu „Karlo“ u Puli održat će se donatorska večera za prikupljanje donacija za rad Hrvatske donorske mreže, koja obilježava petnaestu godišnjicu rada i milijun izdanih donorskih kartica. Akciju podržavanju Istarska županija, Obrtnička komora Istarske županije i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula.

Cijena sudjelovanja na donatorskoj večeri iznosi 1.000,00 kn po osobi, a uz večeru i glazbenu pratnju će biti održane i prezentacije vinara i sira.

 Potencijalno zainteresirani obrtnici, koji se mogu javiti u Obrtničku komoru Istarske županije najkasnije do petka, 04.11.2011.

godine. Broj mjesta je ograničen.