Promocija Garancije za mlade

Objavljeno: 18.12.2014

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava predstavit će mjere za poticanje zapošljavanja mladih u 11 gradova diljem Hrvatske. Zainteresirani poslodavci i nezaposlene osobe na predstavljanjima mogu saznati novosti vezane uz mjere aktivne politike zapošljavanja koje se provode u sklopu Garancije za mlade, informacije o fiskalnim olakšicama koje poslodavci mogu koristiti prilikom zapošljavanja mladih osoba, a tom prilikom bit će predstavljena i nova Internet stranica.

Internet stranica Garancije za mlade bit će središnji informativni portal na kojem će poslodavci i mlade osobe moći brzo pristupiti svim informacijama vezanim uz mogućnosti obrazovanja, rada i zapošljavanja i o ostalim mogućnostima podrške koja im je dostupna prilikom odabira karijere ili ulaska na tržište rada.

U Puli će prezentaciju Garancije za mlade održati ministar rada i mirovinskoga sustava prof.dr.sc. Mirando Mrsić, dr. medicine sa suradnicima 13. siječnja 2015. u 11:30 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Pula, Carrarina 5 .

Zbog ograničenog kapaciteta dvorana, molimo Vas da se za sudjelovanje prijavite putem linka:

http://goo.gl/forms/ndHQcXHCA6