Prezentacija Doing business with IKEA

Objavljeno: 13.10.2016

Na iskazan interes gospodarstvenika i u cilju informiranja o mogućnostima zasnivanja poslovnog odnosa s tvrtkom IKEA, udruga Hrvatski izvoznici, u suradnji s Hrvatskim drvnim klasterom, organizira prezentaciju na temu „Doing business with IKEA“, 14. listopada u 10.00 sati, Fallerovo šetalište 22, u sjedištu Končar-Elektroindustrija d.d., XI kat, Zagreb.

Biljana Đorić, Voditeljica razvoja poslovanja IKEA nabave za područje Jugoistočne Europe sa sjedištem u Beogradu, Srbija, prezentirati će mogućnosti zasnivanja poslovnog odnosa sa tvrtkom IKEA potencijalnim dobavljačima.

Teme prezentacije su:

–       Informacije o tvrtki IKEA

–       Stvaranje niskih cijena u praksi

–       Što mogu dobavljači očekivati od tvrtke IKEA?

–       Što IKEA očekuje od dobavljača?

U nastavku će Silvio Gotić, direktor prodaje tvrtke KIRCEK d.o.o., vodećeg proizvođača masivnih i drvenih ploča u Hrvatskoj, predstaviti tvrtku i poslovnu suradnju sa tvrtkom IKEA.

Priča tvrtke IKEA započinje 1926. godine, koja je nakon šest desetljeća iz male tvrtke s juga Švedske izrasla u globalni maloprodajni lanac koji sa svojim robnim kućama i ostalim djelatnostima posluje u 43 zemlje/teritorija širom svijeta.

Vizija tvrtke IKEA je stvoriti bolji svakodnevni život većini ljudi. Poslovna ideja tvrtke pomaže ostvarenju  vizije tako što nudi široki asortiman dobro dizajniranih, funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda za uređenje doma, po tako niskim cijenama.

IKEA je stalno u potrazi za strateškim partnerima, te je u tu svrhu i otvoren novi portal na kojem potencijalni dobavljači mogu dobiti informacije i izvršiti direktan kontakt putem  poveznice: http://supplierportal.ikea.com/Pages/default.aspx.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite do četvrtka, 13. listopada 2016., do 16.00 sati telefonom na broj 01/4923-796, telefaksom na broj  01/4923-797 ili putem e-maila info@hrvatski-izvoznici.hr