Poziv za sudjelovanje u “Slatkom shoppingu” trgovinama na užem području Grada Pazina

Objavljeno: 04.11.2020

Grad Pazin u sklopu tradicionalne manifestacije Veseli Prosinac, ove godine  zajedno s Turističkom zajednicom Središnje Istre, Pučkim otvorenim učilištem Pazin, Udruženjem Obrtnika Pazin  umjesto  tradicionalnog  Festivala palačinki kojeg ove godine  neće biti radi situacije izazvane Covid 19 te epidemioloških mjera koje se odnose na okupljanje većeg broja ljudi, planira tradicionalno  u vikendu od  4. do 6. 12. održati  Slatki shopping, Slatki vikend i Slatke posjete, koji su trenutno izvedivi obzirom da je moguće poštivanje svih epidemioloških mjera, a tim projektima bi se i trgovcima te ugostiteljima pomoglo povećati posjete i potrošnja gostiju u odnosu na redovne dane u trgovinama i ugostiteljskim objektima.

Ovim putem ispitujemo Vašu zainteresiranost o održavanju manifestacije Slatkog shoppinga, ukoliko ste kao svake godine do sada od kada se projekt realizira u mogućnosti nuditi najmanje 20% na dio ili cijeli asortiman, te da subotu 5. prosinca budete duže otvoreni u odnosu na redovnu subotu, najmanje do 17 sati.

Dosadašnja međusobna suradnja ugostitelja, obrtnika, udruga i institucija bila je vrlo uspješna.

Stoga bi voljeli bi nastaviti započetu tradiciju i nastaviti sa Slatkim shopping-om bez obzira što se  Festival ove godine neće održati, na način da trgovine ostanu duže otvorene te nude popuste od najmanje 20% na cijeli ili dio asortimana.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju, molimo da ispunite prijavnicu koja se nalazi u privitku. Također, ukoliko ste zainteresirani za zajedničko oglašavanje u radio reklami na Radio Istri, kao i proteklih godina, molimo da to označite u anketi kako bi mogli napraviti procjenu troškova koji će se podijeliti među sudionicima. Također u prijavnici zaokružite da li želite imati otvorenu trgovinu i nedjelju  6.12.2020. i do kada, pa ukoliko bude većina trgovina zainteresiranih možemo po prvi puta Slatki shopping  nastaviti i s radom u nedjelju, a s ponudom prigodnih popusta i akcija, a sve kako bi dodatno privukli kupce u svoje trgovine.

Obrazac u privitku molimo Vas da dostavite u Udruženje obrtnika Pazin na e-mail uo.pazin@hok.hr najkasnije do 16.11.2020. u 10 sati.

                Napominjemo mogućnost odustanka od Slatkog shoppinga ukoliko to budu nalagale epidemiološke mjere.

Veselimo se suradnji!

Organizacijski tim Slatkog shoppinga

obrazac trgovci – slatki shopping 2020 docx

Poziv trgovcima za Slatki shopping- 2020 docx