POZIV ugostiteljima na sastanak povodom obilježavanja blagdana „Rim“ u Pazinu

Objavljeno: 07.07.2020

Grad Pazin dugi niz godina prvu subotu u mjesecu kolovozu obilježava tradicionalni vjerski blagdan „Rim“ organizacijom kulturno-zabavnog programa na glavnom gradskom trgu u Pazinu.  Pozivamo ugostitelje registrirane po Zakonu o ugostiteljskim djelatnostima a čiji se objekti nalaze na području Mjesnog odbora Pazin i Mjesnog odbora Stari Pazin na koordinacijski sastanak koji će se održati u petak, 10. srpnja 2020. godine, u dvorani Istra Spomen doma u 10.00 sati. Cilj sastanka je razmijeniti mišljenja i potrebe te ispitati interes za zajedničko obilježavanje ove tradicionalne manifestacije u Pazinu.

Ove godine zbog specifične situacije uzrokovane pojavom pandemije zaraze novim korona virusom a u cilju sprječavanja zaraze bolešću COVID-19, Grad Pazin odlučio je da se program koncerta na trgu neće organizirati.

Kako bi se tradicija obilježavanja u određenoj mjeri ipak zadržala Grad Pazin predlaže prilagođeni pristup organizaciji i to pružanjem podrške ugostiteljskim objektima koji djeluju na području Mjesnog odbora Pazin i Mjesnog odbora Stari Pazin, a koji se aktivno uključe u organizaciju prigodnih programa u svojim objektima, naravno uvijek poštujući epidemiološke mjere zaštite.

Molimo potvrdu sudjelovanja na sastanku telefonom na 635-091 ili e-mailom na manifestacije@pazin.hr.

izvor: Grad Pazin