Poziv trgovcima za prijavu na “Slatki shopping” 2021. godine

Objavljeno: 23.11.2021

Grad Pazin u sklopu tradicionalne manifestacije Veseli Prosinac, ove godine  zajedno s Turističkom zajednicom Središnje Istre, Pučkim otvorenim učilištem Pazin i Udruženjem Obrtnika Pazin, umjesto tradicionalnog Festivala palačinki koji ove godine neće biti organiziran radi nepovoljne epidemiološke situacije izazvane pandemijom bolesti Covid-19, planira u subotu 11.12.2021. održati Dan Palačinki i na taj način zadržati manifstaciju u manjem obimu

Namjera je zadržati pojedine elemente festivala te na Dan palačinki u suradnji sa ugostiteljima realizirati Slatki vikend i promovirati ponudu palačinki u lokalnim ugostiteljskim objektima, kroz Slatki shopping ponuditi posjetiteljima cjelodnevni rad trgovina sa ponudom popusta te sa turističkim subjektima u Pazinu organizirati Slatke posjete sa popustima za turističke sadržaje. U isto vrijeme ispred Spomen doma bit će otvoreno Klizalište u srcu Istre sa pratećim programima kako bi upotpunilo atmosferu i dodatno potaknulo dolazak posjetitelja u Pazin. Sve će se aktivnosti održavati uz neophodno poštivanje svih epidemioloških mjera a cilj je trgovcima i ugostiteljima pomoći u povećanju posjeta i potrošnje gostiju u odnosu na redovne dane u trgovinama i ugostiteljskim objektima.

Ovim putem ispitujemo Vašu zainteresiranost o održavanju manifestacije Slatkog shoppinga, ukoliko ste kao svake godine do sada od kada se projekt realizira u mogućnosti nuditi najmanje 20% na dio ili cijeli asortiman, te da subotu  11. prosinca budete duže otvoreni u odnosu na redovnu subotu, do 17 sati.

Dosadašnja međusobna suradnja ugostitelja, obrtnika, udruga i institucija bila je vrlo uspješna.

Stoga bi voljeli bi nastaviti započetu tradiciju i nastaviti sa Slatkim shopping-om bez obzira što se  Festival ove godine neće održati, na način da trgovine ostanu duže otvorene te nude popuste od najmanje 20% na cijeli ili dio asortimana.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju, molimo da ispunite prijavnicu koja se nalazi u privitku. Također, ukoliko ste zainteresirani za zajedničko oglašavanje u radio reklami na Radio Istri, kao i proteklih godina, molimo da to označite u anketi kako bi mogli napraviti procjenu troškova koji će se podijeliti među sudionicima.

Obrazac u privitku molimo Vas da dostavite u Udruženje obrtnika Pazin na e-mail uo.pazin@hok.hr najkasnije do 26.11.2020. u 10 sati.

            Napominjemo mogućnost odustanka od Slatkog shoppinga ukoliko to budu nalagale epidemiološke mjere.

Veselimo se suradnji!

Organizacijski tim Slatkog shoppinga

Poziv trgovcima za Slatki shopping- 2021 docx

prijavnica – obrazac trgovci Festival palačinki