Poziv na radionicu: PERSPEKTIVE I PROJEKCIJE RAZVOJA KLASTERA

Objavljeno: 17.07.2013

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. poziva Vas na radionicu na temu „Perspektive i projekcije razvoja klastera“, koja će biti održana u ponedjeljak, 22. Srpnja 2013. godine, u prostorima agencije u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21) u terminu od 10.00 do 14.00 sati. 

Radionica se provodi u okviru radnog paketa 4 projekta ClusterPoliSEE, koji je usmjeren na skupljanje i širenje informacija na nacionalnim razinama programskog područja, s ciljem definiranja kvalitetnog mehanizma učenja o politikama razvoja klastera na razini Jugoistočne Europe.

Cilj interaktivne radionice je odrediti pozitivne i negativne utjecaje na razvoj klastera u Hrvatskoj, te predvidjeti realni scenario u okviru dobivenih parametara. Dobiveni zaključci mogu poslužiti kao alat u kreiranju vizije razvoja klastera u Hrvatskoj te za pravovremeno reagiranje i zaobilaženje predviđenih problema u realizaciji te vizije.

Radionica je namijenjena svim dionicima u području razvoja klastera i politika razvoja klastera, koji žele znati nešto više te žele interaktivno doprinijeti razvijanju baze za stvaranje politika razvoja klastera na regionalnoj razini i šire.

Navedena će radionica biti provedena uz suradnju vanjskog stručnjaka mr.sc. Kristiana Korunića, koji već dugi niz godina surađuje između ostalog s više klasterskih udruženja u RH, te je koautor nekoliko strategija rasta i razvoja i pružatelj usluga edukacija vezanih za temu povećanja konkurentnosti kroz klasterska udruženja.

Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog bolje organizacije te

ograničenog broja sudionika.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da

ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905 ili na e-mail: alek.dragojevic@ida.hr.

najkasnije do petka, 19. srpnja 2013. godine

U privitku Vam dostavljamo prijavnicu te sadržaj radionice.