Poziv na besplatnu radionicu za prezentaciju Programa “Poslovanje u malom i srednjem poduzetništvu uz podršku informacijsko-komunikacijskih tehnologija”

Objavljeno: 09.10.2019

Besplatna radionica i prezentacija, četvrtak 17.10.2019. Predviđeni vremenski period trajanja radionice je od 18,30 do 20 sati, a na radionici će se prezentirati Program “Poslovanje u malom i srednjem poduzetništvu uz podršku informacijsko-komunikacijskih tehnologija”. Molimo Vas da svoju prijavu za radionicu u Udruženju obrtnika Pazin dostavite na e-mail bornahok@gmail.com sa podacima; ime i prezime, naziv obrta i broj mobitela. Prijave će se zaprimati do popunjenja mjesta. 

Pozivamo Vas na besplatnu radionicu i prezentaciju koja će se održati u četvrtak 17.10.2019. godine s početkom u 18,30 sati u Udruženju obrtnika Pazin Programa Veleučilišta u Rijeci”Poslovanje u malom i srednjem poduzetništvu uz podršku informacijsko-komunikacijskih tehnologija”. Predavači na radionici će biti profesori  Veleučilišta Rijeka.

Program je namijenjen osobama koje žele unaprijediti svoje postojeće poslovanje, kao i osobama koje žele postati poduzetnici.

 

OPIS PROGRAMA:

U tijeku su prijave za 1. generaciju polaznika/ica obrazovnog programa koji će započeti 8. studenog 2019. godine na Veleučilištu u Rijeci.

Program je osmišljen tako da se mentorskim pristupom onim polaznicima koji jesu poduzetnici pomogne u unapređenju njihovih poslovnih  procesa prema  niže navedene module te onim polaznicima koji se žele otisnuti u poduzetničke vode pomoći u osmišljavanju poduzteničkih ideja i procesa.

Završetkom programa polaznici će moći:

–           biti ispred svoje konkurencije alatima 21. stoljeća (Facebook, Instagram, Google alati, WhatsApp, Viber, umjetna inteligencija, cloud servisi, …);

–           voditi ured i poslovanje bez obzira na mjesto i vrijeme (nositi ga sa sobom u mobitelu, laptopu, tabletu);

–           zadržati postojeće i/ili pronaći nove potrošače i radnike uz podršku IKT;

–           analizirati poslovne podatke;

–           izračunati financijsku isplativost ulaganja u poslovne procese uz podršku IKT;

–           proširiti granice svojeg poslovanja na cijeli svijet uz podršku digitalnog marketinga;

–           zaštiti svoje osobne i poslovne podatke od hakera i drugih.

Na temelju potpisanog  sporazuma Udruženja obrtnika Pazin  sa Veleučilištem u Rijeci odobrava se  popust od 10% na cijenu Programa.

Moguće je:

  • obročno plaćanje upisa u Program (10 rata);

Detaljan opis i prijava u program: http://epoduzetnik.veleri.hr/

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na:

091 3322 034

099 3595 390

e-mail: epoduzetnistvo@veleri.hr