Poziv na besplatnu radionicu Udruženja za IT u Puli, 6. 11.2013. godine

Objavljeno: 31.10.2013

Pozivate se da se pridružite na drugoj besplatnoj radionici koju organizira Udruženje za informacijske tehnologije Hrvatske gospodarske komore, pod nazivom: “Kako IT tvrtke mogu bolje i uspješnije organizirati te upravljati vlastitim poslovnim procesima”, koja će se održati u srijedu, 6. studenoga, s početkom u 9:30, u dvorani HGK – ŽK Pula, na adresi Carrarina 5 u Puli. 

Pogledajte sadržaj radionice i rezervirajte svoje mjesto registracijom ovdje.

 

Organizatori iz Udruženja za IT HGK, koje okuplja sve hrvatske informatičke tvrtke, radionicu su planirali s ciljem poboljšanja konkurentnosti IT tvrtki pomoću alata i znanja koje imaju druge hrvatske informatičke tvrtke. Tako će na radionici predavanja održati stručnjaci iz tvrtki Cognita, IMAVES, Konto te Jasno i glasno.

 

Svi sudionici radionice besplatno će dobiti punu verziju AppWave application storea, alata pomoću kojega se može kreirati privatni, ali i javni (komercijalni) application store.

Radionica je besplatna, ali je prijava nužna zbog ograničenog kapaciteta dvorane. U slučaju velikog interesa, radionica će biti ponovljena. HGK zadržava pravo otkazivanja Radionice zbog premaog odaziva.

Radionica je izvorno održana 18. rujna u Zagrebu, a ponavlja se u Puli zbog interesa tvrtki iz Istre i okolnih regija te svih pojedinaca koji nisu uspjeli doći na prvo održavanje radionice u HGK u Zagrebu.