Poziv cvjećarima na 31. konferenciju „Bezvremenska tradicija“

Objavljeno: 18.08.2014

31. konferencija „Bezvremenska tradicija” u organizaciji World Flower Council, biti će održana od 11. do 14. rujna 2014. u Zagrebu, u hotelu “Esplanade”.  Hrvatska obrtnička komora, Sekcija cvjećara, uključena je u organizaciju ovog događanja kao suorganizator i domaćin.

Tijekom održavanja konferencije prezentirati će se novi i inovativni floristički proizvodi, dok će neki od svjetski poznatih i talentiranih dizajnera predstaviti nove tehnike rada i  dizajna. Organizator je pripremio i zanimljivu izložbu cvijeća koju će pripremiti floristi iz više od 20-ak zemalja, koja će vas sasvim sigurno inspirirati i očarati.

U ime organizatora, pozivamo zainteresirane cvjećare koji su voljni aktivno se uključiti u pripremu i realizaciju radionica i demonstracija, da nam se povratno očituju kako bi mogli dogovoriti i isplanirati njihov angažman za vrijeme trajanja konferencije.

Detaljnije informacije o načinu prijave i iscrpnije informacije o samom događanju možete pronaći u dopisu u privitku, ili u Odjelu za organizaciju rada cehova putem telefona 01/48 06 666; 631, te putem e-maila cehovi@hok.hrkresimir.tomic@hok.hr. Kontakt osoba Krešimir Tomić.