Poslovni uzlet u Pazinu

Objavljeno: 27.04.2016

Poslovni uzlet Grada Pazina održati će se 25. svibnja 2016. godine u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 9,00 sati.  

Namijenjen je svim malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima te svima koji to žele postati. Sudjelovanjem na Poslovnom uzletu dobit će jedinstvenu priliku poslušati besplatne edukacije, usavršiti svoje prezentacijske vještine i usvojiti nove tehnologije koje olakšavaju svakodnevno poslovanje.

Svi prisutni moći će saznati kako učinkovito rukovoditi timom i konstruktivno rješavati sukobe unutar tima te kako uspješno poslovati uz pomoć novih tehnologija. Edukacija o bankarskim proizvodima na konkretnim primjerima objasnit će isplativost i pravilno korištenje istih. Jedna od tema je i kako upravljati vremenom i osobnom energijom u današnjem svijetu te kako vješto prezentirati odabrani sadržaj.

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što sudionike očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da će naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Više o Poslovnom uzletu možete naći na linku: http://www.poslovni.hr/events/pazin2016

Program Poslovnog uzleta u Gradu Pazinu: Program – Poslovni uzlet

 

Izvor: www.pazin.hr