Posjetite FOOTBALL FEST od 27. do 30. listopada na Zagrebačkom velesajmu

Objavljeno: 01.08.2016

Od 27. do 30. listopada 2016. godine na Zagrebačkom velesajmu u Zagrebu (paviljoni 9, 10a i 11a) održat će se FOOTBALL FEST, specijalizirano događanje za nogometni svijet, koje se sastoji od sajma, zabavne zone za posjetitelje i konferencije.

Football Fest je specijalizirano događanje posvećeno nogometu, koje će okupiti ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu u jugoistočnoj Europi (pa i šire). Na sajamskom dijelu svi prisutni će razmijeniti iskustva, znanja, kontakte, te predstaviti proizvode, usluge i projekte.

Kako sve ne bi stalo samo na predstavljanju proizoda, organiziramo i konferenciju i radionice s eminentim stručnjacima iz cijele Europe. Tako će na Football Festu govoriti bivši direktor digitala Real Madrida, Oscar Ugaz, direktor Sports Business Institutea iz Barcelone, Diego Valdes, predstavnici UEFA-e i FIFA-e, kao i predstavnici brojnih uspješnih tvrtki iz cijelog svijeta.

Football Fest daje dodatnu vrijednost nogometnim klubovima, savezima, igračima, poduzetnicima, gospodarskim subjektima, marketinškim, istraživačkim i PR agencijama, upravljačima sportskih objekata, studentima marketinga i kineziologije te svima drugima koji su vezani ili jednostavno ne mogu odoljeti nogometu.