Posjetite 18. međunarodni sajam ENERGETIKA i 17. međunarodni sajam TEROTECH-ODRŽAVANJE u Celju

Objavljeno: 14.03.2016

Hrvatska obrtnička komora i najveća slovenska sajamska kuća Celjski sajam pozivaju Vas u Celje u travnju 2016. godine, na najznačajnije stručne sajmove svojih sadržajnih područja u široj regiji, 18. međunarodni sajam ENERGETIKA i 17. međunarodni sajam TEROTECH-ODRŽAVANJE; 12.-15.04.2016. Stručni sajmovi koje Celjski sajam priprema svake dvije godine u 2016. godini donose sveobuhvatnu ponudu opreme za grijanje, hlađenje i ventilaciju.

Dogovorom sa stručnom službom sajma Celje hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima omogućena je putem internet stranice Celjskog sajma i uputa iz priloga koje dajemo u nastavku ove obavijesti, besplatna registracija na internet stranici sajma te s kodom iz upute dobivanje besplatnih ulaznica za posjetu specijaliziranih sajmova ENERGETIKA i TEROTECH u Celju, direktno na adresu elektronske pošte obrta/tvrtke.

U prilogu se nalazi kompletan poziv i uputa kako putem interneta pribaviti i kodirati besplatne ulaznice za spomenute sajmove :

BEZ TROŠKOVA ULAZNICE

Celjski sajam vam u dogovoru sa Hrvatskom obrtničkom komorom omogućuje besplatne ulaznice za razgledanje sajmova!

Registrirajte se na www.ce-sejem.si s kôdom E0274AAB3F i na svoj e-mail ćete primiti e-ulaznicu za besplatan posjet sajmištu.

Registraciju morate obaviti u Hrvatskoj jer registracijski kôd u Sloveniji nije aktivan.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti na kontakte:

– Hrvatska obrtnička komora: g. Dražen Horvat, Savjetodavna služba;  e-mail: horvat@hok.hr , tel: 01/48 06 650,

 – Celjski sajam: gđa. Nina Ermenc Pangerl, Voditelj odnosa s inozemstvom, e-mail: ermenc@ce-sejem.si; tel: 00386 3 54 33 200