Poduzetnički impuls 2014.

Objavljeno: 07.02.2014

Ministarstvo poduzetništva i obrta organizira predstavljanje Programa poticanja poduzetništva i obrta – Poduzetnički impuls 2014. za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju u ponedjeljak 17. veljače u 10 sati, u prostorijama Ministarstva poduzetništva i obrta (Kino dvorana). S obzirom na veliki interes poduzetnika za radionicu, Ministarstvo je osiguralo dodatni termin i to 3. ožujka u 10 sati, također u kino dvorani Ministarstva (Ulica grada Vukovara 78, Zagreb).

Prijaviti se možete elektronskim putem na sonja.njezic@minpo.hr , a svi prijavljeni u narednih nekoliko dana će dobiti povratnu informaciju za koji od dva termina je prijava prihvaćena.

Raspored predstavljanja programa bespovratnih poticaja iz Poduzetničkog impulsa za 2014. godinu po ostalim županijama Republike Hrvatske bit će pravovremeno objavljen na internetskim stranicama www.minpo.hr

Također Vas obavještavamo da će  informacije o radionicama vezano za  Poduzetnički impuls 2014. biti dostupne  na web stranici  Lokalne akcijske grupe Središnje Istre http://lag-sredisnjaistra.hr/ faccebook stranici: https://www.facebook.com/LagSredisnjaIstra Dakle, planirane su radionice u zajedničkoj organizaciji Udruženja obrtnika Pazin i Lokalne akcijske grupe Središnje Istre.