Objavljen natječaj za bespovratna sredstva za ICT

Objavljeno: 25.03.2014

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je 19. ožujka Poziv na dostavu projektnih prijava „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“, namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima. Sredstva će biti dodijeljena u sklopu provedbe Operativnog programa „Regionalna konkurentnost 2007 – 2013“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj u ukupnom iznosu od 24 milijuna kuna, pri čemu će se iznosi pojedinačnih potpora male vrijednosti kretati od 150 do 750 tisuća kuna.

Ovim pozivom sufinancirat će se analiza postojećih poslovnih procesa, kao i njihova modernizacija, inovacija i digitalizacija, uključujući i izdatke informatičke opreme i softvera. Cilj je potaknuti uvođenje naprednih e-poslovnih modela i potaknuti razvoj, rast i konkurentnost mikro, malih i srednjih poduzeća.

Poziv je otvoren trajno, odnosno do iskorištenja sredstava, s krajnjim rokom dostave projektnih prijava do 30. lipnja 2015. godine.

Ministarstvo poduzetništva i obrta organizira Informativnu radionicu na kojoj će potencijalni podnositelji dobiti informacije o samom natječaju i natječajnoj proceduri. Radionica će se održati 28. ožujka 2014. s početkom u 13:00 sati u zgradi Ministarstva poduzetništva i obrta, Kino dvorana, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb. Prijave na radionicu potrebno je poslati na e-mail adresu: danijela.tomic@minpo.hr.