MIKROBIOLOŠKI KRITERIJI ZA HRANU I OZNAČAVANJE, REKLAMIRANJE I PREZENTIRANJE HRANE
Objavljeno: 28.03.2012HGK ŽK Pula u suradnji s Centrom za kvalitetu HGK, Ministarstvom poljoprivrede Upravom za sigurnost hrane i fitosanitarnu politiku organizira edukaciju na temu: MIKROBIOLOŠKI KRITERIJI ZA HRANU I OZNAČAVANJE, REKLAMIRANJE I PREZENTIRANJE HRANE, koji će se održati 17.04 2012. god. sa početkom u 10.00 sati u HGK ŽK Pula, Cararrina 5, 52 100 Pula u prizemlju…
Edukacija je besplatana a namijenjena je svim subjektima koji proizvode, prerađuju, pripremaju, distribuiraju, uslužuju ili na bilo koji drugi način posluju s hranom, ili sudjeluju u prehrambenom lancu, nadležnim inspekcijama, laboratorijima te svim drugim zainteresiranim stranama kojima je udovoljavanje propisanim mikrobiološkim kriterijima zakonodavni uvijet.
Prijave za seminar šaljite najkasnije do 11.04 2012. na broj faksa 211 875 ili e.mail gklancic@hgk.hr .
Za sve informacije možete se obratiti Gordani Klančić – Sorić na tel. 378 114
Svim sudionicima po završetku edukacije biti će uručene potvrde o sudjelovanju. Molimo Vas da ukoliko dolazi više predstavnika iz iste tvrtke da ih navedete imenom i prezimenom.