Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu

Objavljeno: 01.02.2012

Udruženje obrtnika Pazin organizira posjet Međunarodnom obrtničkom sajmu u  Münchenu za svoje članove od 16.-18.3.2012. 

Molimo sve zainteresirane obrtnike Udruženja obrtnika Pazin da se radi informacija o odlasku na Münchenski sajam jave u Udruženje obrtnika Pazin na 052-621-271 ili 098-434-254. Odlazak na sajam se planira od 16.-18.3. o.g., odnosno molimo zainteresirane obrtnike da se jave što prije jer će se organizirati  autobus (cca 45-50)  mjesta do popunjenja shodno prvenstvu upisivanja u Udruženju obrtnika Pazin.

 

Porto Bussola  d.o.o.

 

Međunarodni sajam

I.H.M. Munchen, 16.-18. 03. 2012.

 

Sa tradicijom od preko 60 godina, na  prostoru novog munchenskog sajma, održava se međunarodni sajam  I.H.M. Jeden je od najposjećenijih u svijetu.

Za vrijeme trajanja sajma  možete posjetiti paviljone posvećene svemu što je potrebno za udobno i kvalitetno življenje, svim obrtima i vještinama koji nam to omogućavaju. Planirali smo za Vas program koji Vam omogućuje posjet sajmu i kvalitetan boravak u glavnom gradu Bavarske.

 

1.dan, Petak16.03.12. Pazin – Munchen

Polazak autobusom ispred „Etradexa“ u ranim jutarnjim satima. Putovanje kroz Sloveniju i Austriju  prema Munchenu uz usputna zaustavljanja radi osvježenja. Dolazak u hotel predviđen je u ranim popodnevnim satima. Nakon smještaja, panoramski razgled grada i kulturnih znamenitosti. Slobodno vrijeme za individualne programe, te mogućnost odlaska na zajedničku večeru u neku od poznatih bavarskih agroturizma  u blizini Munchena. Noćenje.

2.dan,Subota 17.03.12.  Munchen

Nakon doručka u hotelu odlazak na sajam organizirano, metroom. Povratak u hotel u zakazano vrijeme ili individualno. Slobodno za individualne razglede. Navečer   zajednička večera u  poznatoj pivnica uz folklorni program. Noćenje.

3.dan.Nedjelja 18.03.12. Munchen – Salzburg – Pazin

Polazak na put poslije doručka. Nastavak puta prema Austriji te zaustavljanje i razgledavanje Salzburga – Mozartovog grada. Pauza za ručak, te nastavak puta prema Istri i Pazinu. Dolazak u večernjim satima.

 

Cijena po osobi: 1 380,00 kn, a cijena za obrtnike  – 1.130,00 kuna (250,00 kuna  sufinancira Udruženje obrtnika Pazin po obrtniku, za članove Udruženja obrtnika Pazin)

Cijena uključuje:

–          prijevoz modernim turističkim autobusom

–          stručni pratitelj  putovanja

–          smještaj u hotelu 3*, noćenje sa doručkom

–          ulaznica za sajam IHM sa kartom za metro

–          folklorna večer u pivnici

–          posebno zdravstveno osiguranje – Coris

–          posjet Salzburg-u

 

Cijene ne uključuje:

    –      večer uz zabavu  u agroturistuičkom objektu u blizini grada  

     –      doplata za jednokrevetnu sobu 2 noći: 70 eur

     –      pića i sve što nije navedeno u programu

 

INFO : PORTO BUSSOLA D.O.O                                tel: 098 427 626

             Partizanska 4/1, Poreč         

Munchen 2012 (2)