MAGROS 2014 – najava konferencije

Objavljeno: 04.09.2014

U Zagrebu će se 15.10.2014 u Hypo centru, održati tradicionalna godišnja konferencije za proizvođače i trgovce MAGROS 2014. Konferenciju organizira poslovni časopis Suvremena trgovina pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike.

Tema ovogodišnje konferencije je : Turizam kao osnova strategije izvozne ekspanzije ( Povezivanje zelene i plave magistrale, odnosno povezivanje proizvodnje i potrošnje kroz turizam ).

Cilj konferencije MAGROS 2014. je jačanje potencijala i rasta domaćih proizvodnih tvrtki i obrta, povezivanjem s domaćim i stranim turističkim potencijalima, s posebnim naglaskom na plasman domaće prehrambene industrije u turističke svrhe.

Organizacija skupa zamišljena je uz prisustvovanje i aktivno sudjelovanje najvažnijih institucija za ova područja : Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora, HABOR-a i HAMAG-a.

Sudionici konferencije biti će tvrtke i obrti, predstavnici gospodarskih asocijacija ( HOK, HGK, udruženja hoteljera i poslodavaca ) i nadležnih državnih institucija ( ministarstva, agencije i instituta ) iz Hrvatske i susjednih zemalja.

U prilogu se nalazi radni Program konferencije i Opis panela Magros 2014.

Zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji, mogu se prijaviti na info@suvremena.hr

Ulaz na konferenciju je slobodan.