KOD 95 U UDRUŽENJU OBRTNIKA PAZIN – Ponuda – Početne kvalifikacije i periodička izobrazba vozača

Objavljeno: 06.03.2015

Gospodin Mario Crnković nam je putem Obrtničke komore Istarske županije dostavio ponudu za stjecanje početnih kvalifikacija i periodičke izobrazbe vozača. Sukladno ponudi  u privitku, Udruženje obrtnika Pazin je spremno organizirati za prijevoznike s našeg područja ( Udruženja obrtnika Pazin )  edukaciju za stjecanje početnih kvalifikacija i periodičke izobrazbe vozača, u terminima kako Vašoj djelatnosti najviše odgovara, odnosno petak navečer, subotu ili nedjelju u prostorijama Udruženja obrtnika Pazin, Dinka Trinajstića 2, Pazin.

Imamo saznanja da se već nekolicina naših članova već javilo gospodinu Crnković Mariu, te dostavilo potrebnu dokumentaciju.

Molimo Vas da ukoliko Vam ponuda u privitku odgovara, kao i mjesto održavanja izobrazbe – Udruženje obrtnika Pazin, da se u roku najkasnije do 13.3.2015. javite direktno gosp. Crnkoviću mob. 098/254 040 ili e-mail: transporti.mario@gmail.com radi organizacije grupe za izobrazbu.

Napominjemo da naši prijevoznici koji su već poslali potrebnu dokumentaciju Mariu Crnkoviću ne moraju isto ponavljati naravno, već će biti obaviješteni iza 13.3. kada će se izobrazba održati.