Jesenski ciklus edukacijsko-kulinarskih radionica Agencije za ruralni razvoj Istre

Objavljeno: 28.10.2021

AZRRI-Agencija za ruralni razvoj Istre, u suradnji s partnerima projekta, organizira jesenski ciklus edukacijsko-kuharskih radionica 2021. godine, s ciljem trajne edukacije i usavršavanja kapaciteta u sektoru ugostiteljstva, turizma i hotelijerstva te valorizacije poljoprivredno-prehrambenih proizvoda Istre. 

Najavljene su radionice “Pedoći u kreativnoj gastronomiji” i “Invazivne vrste Jadrana i njihov kulinarski potencijal” Davida Skoke, “Gastronomija sirove hrane” Hrvoja Zirojevića, “Moć gostoljubivosti” Sanje Krmpotić, “Gastronomija Michelinove zvjezdice” i “Maruni i gljive – sezonske namirnice” Denija Srdoča, “Bezglutenske slastice” Petre Jelenić, “Žene u gastronomiji i njihov pristup gastronomiji” Marine Gaši i Ane Morgan, “Napredno slastičarstvo – kreme”, “Napredna pekarska radionica” i “Napredno slastičarstvo – tijesta” Roberta Perića, “Kobasice i terine u visokoj gastronomiji” Zdravka Tomšića i “Damir i Ornella: beskompromisna lokalna namirnica kao koncept top kvalietet” Mateje Beletić.

Edukacije podupiru Istarska županija (Upravni odjel za poljoprivredu, Upravni odjel za turizam), Turistička zajednica Istarske županije, te Obrtnička komora Istarske županije i Hrvatska gospodarska komora – županijska komora Pula.

Informacije i obrasci prijave nalaze se na https://egci.azrri.hr/hr .