Javni poziv za iskazivanje interesa za obavljanje ugostiteljske i trgovinske djelatnosti tijekom održavanja manifestacije Veseli prosinac u Pazinu

Objavljeno: 05.11.2020

Grad Pazin tradicionalno organizira Veseli prosinac, manifestaciju koja okuplja i promovira božićno-novogodišnje programe koji se u Pazinu odvijaju tijekom mjeseca prosinca.

Predmet poziva je sakupljanje informacija o iskazanom interesu za korištenje adventskih drvenih kućica i štandova, te javnih površina u okviru manifestacije Veseli prosinac u Pazinu, koja će se održati u periodu od 4. do 24. prosinca 2020. godine, duž ulice 25. rujna i na Trgu slobode.

Svi zainteresirani obvezni su ispuniti prijavnicu koja je sastavni dio ovog Poziva i dostavit je putem e-maila na: manifestacije@pazin.hr do 16. studenog 2020godine. Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Javni poziv i prijavnicu možete pronaći ovdje:

Javni poziv izlagačima – Veseli prosinac 2020

Prijavnica – javni poziv izlagači

izvor: https://www.pazin.hr/javni-poziv-za-iskazivanje-interesa-za-obavljanje-ugostiteljske-i-trgovinske-djelatnosti-tijekom-odrzavanja-manifestacije-veseli-prosinac-u-pazinu/