JAVNI POZIV za dodjelu potpora ugostiteljima Grada Pazina za organizaciju prigodnih programa obilježavanja blagdana “Rim” u 2020. godini

Objavljeno: 15.07.2020

Uslijed nastale epidemije bolesti COVID- 19 na snazi su epidemiološke mjere zaštite od širenja bolesti koje uključuju preporuke Zavoda za javno zdravstvo Republike Hrvatske o ograničenju broja osoba u javnim okupljanjima, osiguravanju općih higijenskih mjera i mjera fizičkog distanciranja…Zbog nemogućnosti da se osigura provođenje preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 pri održavanju lokalnih manifestacija na otvorenim prostorima poput trgova i ulica, Grad Pazin odlučio je obustaviti tradicionalnu organizaciju proslave vjersko-pučkog blagdana “Rim” u 2020. godini na Trgu slobode i okolnim gradskim ulicama. Dio sredstava namijenjenih za organizaciju programa na Trgu slobode Grad Pazin će prenamijeniti te putem Javnog poziva dodijeliti kao nepovratne potpore ugostiteljskim objektima koji djeluju na području mjesnog odbora Pazin ili mjesnog odbora Stari Pazin, i to za organizaciju kulturnog, zabavnog ili drugog prigodnog programa obilježavanja blagdana “Rim” u Pazinu, koji će se održati 01. kolovoza 2020. godine.

Rok za podnošenje Prijave za dodjelu potpore je zaključno do 20. srpnja 2020. godine u 14.00 sati bez obzira na način prijave. Javni poziv sa uvjetima prijave i kriterijima odabira te obrasci za prijavu nalaze se u nastavku:

5 Javni poziv za dodjelu potpora ugostiteljima.pdf

5.1. Obrazac Prijave na Javni poziv.docx

5.2. Obrazac Izjava o korištenim državnim potporama.doc

5.3. Skupna izjava.doc

izvor: Grad Pazin