EU FONDOVI ZA MALA I SREDNJA PODUZECA!”

Objavljeno: 08.09.2014

Obavještavamo Vas da EU PROJEKTI pozivaju da se prijavite na jednodnevnu edukaciju „EU FONDOVI ZA MALA I SREDNJA PODUZECA!“ koja ce se odrzati 24. rujna 2014. u terminu od 9:00-17:00 sati u VERNU-u, prostorija IMP 12 (Iblerov trg 10, Importanne galerija, 2. kat). Znate li da su najavljeni novi natjecaji  u 2014. i 2015. za male i srednje poduzetnike? Ako zelite povecati svoju konkurentnost te razviti nove proizvode i usluge,ukazat cemo Vam na mogucnosti i prilike koje su se nedavno otvorile te dati savjete kako krenuti u razvoj vlastitih projektnih ideja!

Cilj ove jednodnevne edukacije je predstaviti mogucnosti financiranja iz EU fondova za male i srednje poduzetnike, prikazati koji su uvjeti za sudjelovanje u istima te koliki iznosi su na raspolaganju. Poduzetnici ce saznati sve o financijskoj perspektivi 2014. – 2020., strukturnim fondovima i novim programima Unije koji su od nedavno na raspolaganju i koji donose novitete za MSP. Saznajte koji vas natjecaji uskoro ocekuju i koje korake je potrebno poduzeti vec danas kako biste se kvalitetno pripremili.

Vise informacija mozete saznati i putem linka.

Prijavite se na edukaciju i saznajte zasto je na nasim edukacijama sudjelovalo preko 7500 polaznika! U privitku mozete pronaci poziv i program edukacije u kojem mozete saznati vise informacija te prijavnicu. Ispunjene prijavnice saljite na e-mail adresu edukacija@eu-projekti.com.