ČESTITKA I POZIV

Objavljeno: 23.12.2013

Poštovani  obrtnici,

na izmaku smo još jedne vrlo turbulentne i naporne godine te na ulazu u nadamo se puno bolju i uspješniju godinu kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Stoga bi Vas željeli pozvati da se svi skupa okupimo i zajedno zaboravimo na sve brige i loše trenutke koje su se dogodili u ovoj godini te da krenemo u nadamo se za sve nas uspješniju i bolju 2014. godinu.

Prvi put točno u podne, Stara godina u Pazinu će se ispratiti s jednog od najljepših istarskih vidikovaca s kojeg puca pogled na sjevernu i istočnu Istru do Učke, Ćićarije, a ponekad i daleke alpske planinske vijence.

U velikom grijanom šatoru nastupit će jedan od ponajboljih istarskih zabavnjačkih bendova The Night Express Band, zatim Serđo Valić, Fantasy i Pergola Band.
Pokrovitelj manifestacije je Grad Pazin, a tendencija je da manifestacija postane tradicionalna. Doček nazvan “Zbogom Stara godino”, 31.12.2013. točno u Podne održati će se na platou iznad  Pazinske jame, odnosno na tratini ispod hotela Lovac, uz ponudu hrane i pića.

Naše Udruženje broji trenutno 705 obrtnika i obuhvaća obrtnike Grada Pazina, te Općina Sv. Petar u Šumi, Karojbe, Tinjana, Lupoglava, Gračišća, Cerovlja i Motovuna, te smo ovom prilikom htjeli pružiti svima Vama  mali znak pažnje da se svi zajedno okupimo na ovoj veseloj prigodi uz čašicu kuhanog vina ili čaja uz prigodni kolačić .

Poštom smo Vam otpremili  numerirani bon sa pečatom Udruženja obrtnika Pazin, kojeg ćete moći iskoristiti na licu mjesta u grijanom šatoru, a Udruženje će snositi trošak samo za iskorištene bonove. Dakle,  donosiocu bona biti će osigurano kuhano vino ili čaj po izboru te prigodni kolačić.

Veselimo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju u „PODNE“.

BOŽIĆ TE USPJEŠNU NOVU 2014. G

PREDSJEDNIK   
Ivan Zrinšćak

 

Napominjemo da Udruženje obrtnika Pazin nije organizator ove manifestacije i po toj osnovi Udruženje obrtnika ne snosi nikakve druge troškove osim iskorištenog poklon bona za obrtnike.