BESPLATNA jednodnevna edukacija na temu „Postavite temelje uspješne tvrtke“!

Objavljeno: 28.10.2011

U organizaciji portala posao.hr i projekta „Siguran start Istra“,  pozivamo Vas na BESPLATNU jednodnevnu edukaciju na temu „Postavite temelje uspješne tvrtke“! 

Ova će edukacija svim zainteresiranima dati uvid što ih sve očekuje u svijetu poduzetništva te im omogućiti sve informacije nužne za početak poslovanja. Predavanja u sklopu edukacije održat će partneri projekta – tvrtke Spirala Izvrsnosti, Fina, Herakconsulting, Analiza 360º, Oglasnik i drugi. Kako biste ostvarili sve benefite projekta nužno je sudjelovati na edukaciji i tako ostvariti pravo na sve što projekt „Siguran start“ nudi. Pravo na ovu besplatnu edukaciju ostvaruju sve novoosnovane tvrtke iz istarske regije, koje su se registrirale svoju djelatnost najranije 1.1. 2009. godine.

Projekt se do sada održavao na području Zagreba, no uz pomoć Grada Pule i HGK Županijske komore Pula, ovaj se projekt provodi i za sve tvrtke koje posluju na području Istre. Pokrovitelji projekta su FINA, Zagrebačka banka, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, a medijski projekt prate Radio Maestral, TV Istra, Glas Istre i TOTALNI FM Pula.

Program edukacije „Postavite temelje uspješne tvrtke“ možete preuzeti ovdje ili na http://www.posao.hr/siguran-start-istra/.

Benefiti projekta „Siguran start Istra“ su:

        ·    Besplatno oglašavanje* na portalu posao.hr i besplatno savjetovanje oko pronalaska zaposlenika

             Besplatna poslovna edukacija na temu “Postavite temelje uspješne tvrtke”

             Besplatno korištenje FINA-inih proizvoda za elektroničko poslovanje i poslovno informiranje

  Kada i gdje se održava edukacija „Postavite temelje uspješne tvrtke“?

Edukacija će se u četvrtak, 24. studenog 2011. održavati  prostorima HGK Županijske komora Pula, Carrarina 5, 52 000 Pula u vremenu od 09 do 17 sati.

 Molimo vas da svoj dolazak na BESPLATNU jednodnevnu edukaciju na temu Postavite temelje uspješne tvrtke“ najkasnije do 22. studenog potvrdite na e-mail adresu: ozren.eterovic@posao.hr.

O projektu „Siguran start ISTRA“

Internetski portal posao.hr je, u suradnji s partnerima i pod pokroviteljstvom projekta (FINA, Zagrebačka banka, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva (MINGORP)  i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo (HAMAG)), pokrenuo 2009. projekt Siguran start koji svim novoosnovanim tvrtkama i obrtima omogući siguran početak i što brži razvoj poslovanja.

Posebna napomena: Svaka tvrtka ima pravo sudjelovati na edukaciji, s maksimalno 3 svoja predstavnika, u samo jednom terminu. Ukoliko ste iz opravdanih razloga spriječeni doći na edukaciju za koju ste se prijavili, imate pravo još jedanput se prijaviti. Ukoliko ni tada ne pristupite edukaciji, gubite pravo na daljnje prijavljivanje i pohađanje edukacija u sklopu projekta Siguran start.  Ova ponuda odnosi se na edukacijska predavanja, a ne i na ostale usluge u sklopu projekta.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte:

Ozren Eterović

Tel: 01/6325 870
ozren.eterovic@posao.hr

Internet posao d.o.o.
Avenija Većeslava Holjevca 40
10010 Zagreb
Tel: 01/6325 870
kontakt@posao.hr