7. susret prijevoznika u Varaždinskim Toplicama

Objavljeno: 10.12.2014

Sedmi susret prijevoznika u organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK) – Ceh prijevoznika, održat će se 11. i 12. prosinca u Varaždinskim Toplicama, hotel Minerva.

Domaćin ovogodišnjeg skupa je Obrtnička komora Varaždinske županije, a pokrovitelj Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture. Službeni početak skupa je u petak, 12. prosinca u 9.00 sati.

Na 7. susretu prijevoznika razmotrit će se problematika vezana uz obavljanje prijevozničke djelatnosti, prezentirat će se rad Ceha i njegove tri sekcije (Sekcija brodara, Sekcija prijevoza putnika u cestovnom prometu i Sekcija taksi prijevozau prošlom razdoblju, kao i aktualne novosti u poslovanju ovog sektora.

Sudionici će kroz izlaganja i raspravu razmotriti brojne teme od iznimne važnosti za prijevozničku struku, među kojima su: primjena Zakona o prijevozu u cestovnom prometu, Nacrt Strategije Prometnog razvoja RH do 2020.; mogućnost plaćanja dobrovoljne članarine za obrtnike koji se bave prijevozničkom djelatnosti; EURO 6 vozila; CMR Konvencija, EU pravna regulativa u području prijevoza

U drugom dijelu skupa, održat će se i panel diskusija s predstavnicima resornih ministarstava i institucija te HOK-a o najvažnijim temama s kojima se prijevoznici susreću u svakodnevnom poslovanju:  praktična primjena Zakona o prijevozu u cestovnom prometu; odgovornost prijevoznika kod pretovara vozila; Zakon o radnom vremenu mobilnih radnika; mogućnost povremenog zapošljavanja radnika te plaćanje PDV-a u RH od strane prijevoznika iz ostalih država članica EU.

Problematika prijevozničkog sektora i prijedlozi za razvoj struke bit će predstavljena na konferenciji za novinare u petak, 12. prosinca, s početkom u 11.30 sati, u hotelu Minerva.

Na 7. susretu prijevoznika očekuje se nazočnost velikog broja prijevoznika iz cijele Hrvatske, predstavnika nekoliko ministarstava i drugih relevantnih institucija te predstavnika  komorskog sustava.

Organizacijski odbor :

–          Ivan Obad, potpredsjednik HOK-a, predsjednik Organizacijskog odbora,

–          Vladimir Celiščak, predsjednik Ceha prijevoznika HOK-a,

–          Emilijo Bajlo, potpredsjednik Ceha prijevoznika HOK-a

–          Mario Crnković, član Ceha prijevoznika HOK-a

SMJEŠTAJ:  

Radni dio i smještaj sudionika 7. susreta prijevoznika je u Hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama.

Informacije i rezervacija hotelskog smještaja :

Tel :  042/630-000

e-mail : prodaja.minerva@sbvzt.hr

www.minerva.hr

Cijena hotelskih usluga po osobi na dan :

  1. Osnovna usluga: polu-pansion (noćenje s doručkom)

–  cijena noćenja: 182,00 kn + 7,12 kn boravišne pristojbe

  –  cijena za zajedničku večeru dana 11. prosinca 2014. – 115,00 kn (menu u prilogu)

  –  cijena za ručak dana 12. prosinca 2014. – 99 kuna (menu u prilogu)

 U cijenu je uključeno:

  –  besplatan parking

  –  korištenje unutarnjeg bazena

  1. Dodatno:

  –  cijena navedene usluge vrijedi i za dane 13. i 14. prosinca 2014. (subota i nedjelja)

  –  suvremeni medicinski wellness MINERVA MEDICA – razne usluge (ponuda i cijene u prilogu).

Prilikom rezervacije smještaja potrebno naglasiti da se radi o 7. susretu prijevoznika,  navedena ponuda vrijedi isključivo za 7. susret prijevoznika.

Navedene sobe moguće je rezervirati do 9. prosinca 2014. Rezervaciju je moguće besplatno otkazati 48 sati prije dolaska u hotel.

Također, osobe koje neće biti smještene u Hotelu Minerva, a žele sudjelovati na zajedničkoj večeri istu je potrebno rezervirati do 10. prosinca 2014. na navedene kontakte.

Pozivamo sve prijevoznike i ostale zainteresirane da se odazovu u što većem broju te da svojom nazočnošću uveličaju ovaj, za prijevozništvo izuzetno značajan skup.

U privitku program 7. susreta prijevoznika

Preuzeto: www.hok.hr