7. Obrtničke sportske igre

Objavljeno: 26.03.2014

7. Obrtničke sportske igre Hrvatske obrtničke komore održati će se od 15. do 18. svibnja 2014. godine u hotelu „Vespera“ na Malom Lošinju. Budući da se prijave sudionika objedinjuju na razini područnih obrtničkih komora, te je potrebno da u Komorski ured do 18. travnja 2014. godine dostavimo popis zainteresiranih polaznika iz udruženja obrtnika, molimo zainteresirane obrtnike Udruženja obrtnika Pazin da ispune prijavu na prijavnici u privitku, koju možete dostaviti u Ured Udruženja obrtnika Pazin. Obrtnička komora Istarske županije nije u mogućnosti sufinancirati odlazak na sportske igre.

Cijene smještaja, popis sportova u kojima će se sudionici natjecati, te sve ostale relevantne informacije, navedene su u priloženom dopisu Hrvatske obrtničke komore.

Prilikom prijavljivanja sudionika treba obratiti pažnju na tražene podatke iz prjavnog obrasca (u prilogu) za svakog pojedinog sudionika; ime i prezime, datum dolaska i odlaska, želi li sudionik predračun na obrt ili ime, e-mail na koji će sudionik primiti predračun, te podatke o osobi s kojom će dijeliti dvokrevetnu sobu.