5. Festival palačinki u Pazinu, poziv trgovcima za sudjelovanje u Slatkom shoppingu

Objavljeno: 29.10.2018

Grad Pazin u sklopu tradicionalne manifestacije Veseli Prosinac, ove godine po peti puta, zajedno s Turističkom zajednicom Središnje Istre, Pučkim otvorenim učilištem Pazin, Udruženjem Obrtnika Pazin i Pazin Sport d.o.o. organizira Festival palačinki

Festival će se održati u subotu, 1. prosinca 2018. godine, u školsko gradsko sportskoj dvorani u Pazinu, na adresi Tugomila Ujčića, prof. 2, Pazin.

Dosadašnja međusobna suradnja ugostitelja, obrtnika, udruga i institucija bila je vrlo uspješna. Festival je bio izvrsno posjećen, a grad pun ljudi!

Stoga bi voljeli bi nastaviti započetu tradiciju i nastaviti sa Slatkim shopping-om u sklopu Festivala, na način da trgovine ostanu duže otvorene, te da uz predočenje festivalske ulaznice nude prigodne popuste i akcije, a sve kako bi dodatno privukli kupce u svoje trgovine.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju, molimo da ispunite prijavnicu koja se nalazi u privitku. Također, ukoliko ste zainteresirani za zajedničko oglašavanje u radio reklami na Radio Istri, kao i proteklih godina, molimo da to označite u anketi kako bi mogli napraviti procjenu troškova koji će se podijeliti među sudionicima.

 2 Poziv trgovcima za Slatki shopping

3a obrazac trgovci Festival palačinki