41. Međunarodni umjetnički i obrtnički festival u Jeruzalemu; 15.-27.08.2016. godine

Objavljeno: 30.05.2016

Putem Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske primili smo informaciju vezanu uz održavanje 41. Međunarodnog umjetničkog i obrtničkog festivala u Jeruzalemu; 15.-27.08.2016. godine. 

Pozivno pismo i prateće dokumente i detalje same manifestacije šaljemo Vam u prilogu informacije, naravno izvorno na engleskom jeziku, jer tako traže sami organizatori festivala.

Zadnje dvije godine iz Hrvatske je sudjelovao obrt Etno Mara, odnosno udruga Škrinja.

Organizatori napominju da se radi izvorno o prezentaciji i simboličnoj prodaji proizvoda umjetničkih obrta koji mogu u vlastitom trošku i aranžmanu donijeti svoje rukotvorine lako i jednostavno – a ovdje će biti izložene i prodane. Predmeti moraju biti vrlo simbolične vrijednosti. Dakle, cilj je predstavljanje, ne zarada.

Troškovi sudjelovanja na strani hrvatskih sudionika su: avionska karta i carinska procedura izvoza proizvoda, plaćanje takse u iznosu 270 američkih dolara, završna davanja na iznos prodane robe (12 %) + PDV 18%  te osobni troškovi boravka u Izraelu.

Organizator snosi troškove smještaja i prijevoza unutar Izraela za izlagače iz Hrvatske.

Zainteresirani obrtnici mogu se za dodatne upite i opcije prijave sudjelovanja javiti gospođi Sanji Klisović, Služba za informiranje i javnu diplomaciju MVEP putem elektronske pošte: sanja.klisovic@mvep.hr

do 03.06.2016. godine.

Pozivno pismo, prateći dokument i detalji:

art

art 1

art 2

art 3