2. Hrvatski festival hrane i vina, Zagreb 03.-05. travnja 2014. godine

Objavljeno: 06.03.2014

U prilogu se nalazi prijavni materijal i informacije u vezi s održavanjem 2. Hrvatskog festivala hrane i vina 2014. godine, koji će se održati od 3. do 5. travnja 2014. godine u sportskoj dvorani Arena Zagreb. 2. Hrvatski festival hrane i vina organiziran je u četiri kategorije – gastronomija, vinarstvo, cake&bake&chocolate i HoReCa – od kojih će svaka kategorija predstaviti najbolje što se trenutno može pronaći na tržištu.

Uz izlagački dio festivala, koji će ujedno biti i prodajni, 2. Hrvatski festival hrane i vina imat će izuzetno zanimljiv program poput cooking showova na dvije pozornice s najpoznatijim hrvatskim i inozemnim chefovima, brojnih kušaonica, na kojima će posjetitelji moći kušati sljubljene zalogaje s hrvatskim vinima te edukativnih radionica, na kojima će posjetitelji imati prilike saznati za svakog po nešto iz velike riznice eno-gastro znanja.

Jednako tako, Festival je mjesto za otvaranje poslovnih prilika i predstavljanje svojih proizvoda kako širokom tržištu, tako i specijaliziranim kupcima.

Na festival dolaze poznati chefovi:  Renato  Rizzardi iz restorana La Locanda di Piero, s Michellinovom zvjezdicom, i Janez Bratovž iz popularnog ljubljanskog restorana JB te Dino Galvagno, jedan od najistaknutijih hrvatskih chefova mlađe generacije, koji se ujedno nalazi na listi najboljih svjetskih kuhara. Tea Mamut i Petra Jelenić, velike slastičarske zvijezde, također će pokazati svoje umijeće.

Uz slogan „Kušajte ljubav na stolu“, mnoštvo zanimljivog sadržaja i dobre zabave, na jednom će se mjestu Hrvatska predstaviti kao eno-gastro destinacija.

Kontakti za prijavu nastupa i više informacija za zainteresirane izlagače:

HRVATSKI FESTIVAL HRANE I VINA, Busovačka 19, 10 000 Zagreb; telefon: 01/ 38 79 801, telefaks: 01/ 38 79 802, e-mail: info@festivalhraneivina.hr i internetska stranica: www.festivalhraneivina.hr.

Za dodatne informacije i pitanja u vezi sa sajmom, možete se obratiti i u Hrvatsku obrtničku komoru. Kontakt osobe su gospodin Dražen Horvat, telefon: 01/48 06 650; e-mail: drazen.horvat@hok.hr i mr. Anđelko Vojvoda, telefon: 01/48 06 661; e-mail: andjelko.vojvoda@hok.hr.

Prilozi:
Elektronička promidžbena brošura u vezi s 2. Hrvatskim sajmom hrane i vina 2014.,
Prijavni obrasci za nastup na 2. Hrvatskom sajmu hrane i vina 2014.