15. Obrtnički sajam Istre od 4. do 7.10.2012.

Objavljeno: 04.09.2012

15. Obrtnički sajam Istre održat će se u Puli (montažna hala na parkiralištu “Karolina”) od 4. do 7. listopada 2012. godine (od četvrtka do nedjelje)…

Organizatori sajma su Obrtnička komora Istarske županije, Istarska županija, Grad Pula, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula, a očekujemo i pokroviteljstvo Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske.

Sajam je namijenjen prvenstveno obrtnicima i poduzetnicima – proizvođačima, te trgovcima opremom, materijalom i sirovinama za dalju proizvodnju. Održat će se u montažnoj hali površine 2.000 m 2 natkrivenog i 600 m2 otkrivenog izložbenog prostora. Očekujemo više od 180 izlagača iz Istarske županije, ostalih hrvatskih županija, te inozemstva. Ulaz na sajam za posjetitelje je slobodan.

Vjerujemo kako ćete i u sadašnjoj složenoj gospodarskoj situaciji vidjeti priliku za proboj na tržište, te Vas pozivamo da izložite svoje proizvode i predstavite svoje usluge na Vašem i našem sajmu. Također, ukoliko ste zainteresirani za posebnu prezentaciju Vaših proizvoda, pozivamo Vas da nam se javite kako bismo dogovorili sve pojedinosti.

Sve dodatne informacije možete zatražiti telefonom, faksom ili elektroničkom poštom, a možete nam se obratiti i s različitim sugestijama i prijedlozima. Prijave se dostavljaju tehničkom realizatoru (kontakt podaci se nalaze na prijavi), od kojeg možete dobiti i tehničke informacije vezano za izgled štanda i opremu.

U privitku Vam dostavljamo obrazac Prijave i Pravilnik sajma, s cjenikom opreme.

Molimo Vas da prijave uredno i potpuno ispunite, te ga na vrijeme dostavite tehničkom realizatoru.

Unaprijed se zahvaljujemo na vašoj prijavi!

Obrtnička komora Istarske županije