Poziv udrugama, ustanovama i ugostiteljima da se pridruže prigodnom obilježavanju programa Veselog prosinca u Pazinu

Objavljeno: 04.11.2020

Pozivaju se sve zainteresirane udruge i ustanove te ugostitelji da se pridruže prigodnom obilježavanju programa Veselog prosinca.

„Veseli prosinac u Pazinu“ zajednički je nazivnik za sva zabavna, kulturna i prigodno-blagdanska događanja koji se tijekom prosinca odvijaju u Pazinu u organizaciji Grada Pazina uz suradnju Turističke zajednice Središnja Istra i Udruženja obrtnika Pazin ali i uz inicijativu udruga, institucija, lokalnih ugostitelja, trgovaca i drugih poduzetnika kojom se želi posjetiteljima pružiti ugođaj božićno-novogodišnjih blagdana. U sklopu marketinških aktivnosti i ove godine izradit će se informativna (programska) brošura ”Veseli prosinac u Pazinu”.

Ukoliko organizirate neki prigodni program (s napomenom da taj program ugostitelji već nisu prijavili u sklopu Javnog poziva ugostiteljima za sufinanciranje programa povodom obilježavanja Veselog prosinca u Pazinu) koji će se odvijati tijekom prosinca u Pazinu, molimo Vas da ukratko navedete: točan naziv programa te datum, vrijeme i mjesto održavanja programa.

Programi se dostavljaju e-mailom na: manifestacije@pazin.hr najkasnije do ponedjeljka, 16. studenoga 2020. godine kako bi se isti mogli uvrstiti u promotivne materijale.

Ukoliko se epidemiološke mjere do trenutka organizacije programa izmjene na način da nije moguće i/ili nije preporučljivo organizirati planirani program potrebno je javiti Gradu Pazinu i Turističkoj zajednici Središnje Istre, otkazivanje i ili izmjenu termina programa.

izvor: https://www.pazin.hr/poziv-udrugama-ustanovama-i-ugostiteljima-da-se-pridruze-obiljezavanju-veselog-prosinca-u-pazinu/