10. Slovačka kooperacijska burza

Objavljeno: 29.08.2016

Slovačka agencija za razvoj ulaganja i trgovine (SARIO) organizira “10. Slovačku kooperacijsku burzu” koja će se održati 3. studenoga 2016. godine u hotelu „Bratislava“ u Bratislavi, pod pokroviteljstvom slovačkog predsjedništva u Vijeću EU-a.

Burza je namijenjena stručnoj javnosti.

Slovačka kooperacijska burza je najveći međunarodni kooperacijski susret slovačkih i stranih poslovnih subjekata, koje SARIO organizira od 2007. godine pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva Republike Slovačke i uz nazočnost premijera Republike Slovačke, ministra gospodarstva i drugih državnih dužnosnika.

Glavna tema ovogodišnje burze je automobilska industrija i prateći ključni sektori – strojarstvo, energetika, informacijsko-komunikacijske tehnologije, logistika te istraživanje i razvoj.

Radni jezik burze je engleski jezik, a sudionici plaćaju kotizaciju sukladno uvjetima sudjelovanja na burzi koje možete pronaći u prilogu ove informacije.

Prijavu sudjelovanja je nužno izvršiti putem on-line prijavnice na web stranici http://slovakmatchmakingfair2016.sario.sk/

Sve dodatne informacije naslaze se u prilogu ili na web stranici www.sario.sk.

Za dodatne informacije možete se obratiti i Veleposlanstvu Slovačke Republike u Zagrebu- Trgovinski odjel; kontakt osoba gospodin Ján Štark, telefon: 01/ 48 77 085 i elektronska pošta: jan.stark@mzv.sk