Studijski posjet Münchenu u sklopu projekta EP4A

Objavljeno: 07.03.2018

U sklopu projekta Erasmus + KA3 Uključite se u EP4A: europska partnerstva za naukovanje organizira se studijski posjetu Münchenu za obrtnike, male i srednje poduzetnike iz Hrvatske, Slovačke i Srbije u periodu od 12. do 14. ožujka 2018.

Cilj studijskog posjeta jest upoznavanje s procesom naukovanja u Njemačkoj i to posjetom obrtima i tvrtkama koje provode naukovanje, kao i međunarodnom obrtničkom sajmu na kojem će biti organizirani susreti s njemačkim poslodavcima koji imaju naučnike. Studijski posjet koristit će poslodavcima da razviju pozitivan stav prema naukovanju te da se aktivno uključe u proces strukovnog obrazovanja u svojim državama. Sudionici studijskog posjeta imat će obvezu prenijeti svoja iskustva kolegama u svojim zemljama.

Organizator studijskog posjeta je Obrtnička komora za München i Gornju Bavarsku, koja je pridruženi partner u projektu EP4A. Poslodavce na studijskom posjetu prate suradnici zaduženi za strukovno obrazovanje iz Hrvatske obrtničke komore, Regionalne razvojne agencije Senec-Pezinok te Privredne komore Srbije- Regionalne komore Raškog i Moravičkog okruga. Na studijskom putovanju sudjelovat će ukupno 25 sudionika iz triju država.

EP4A logo
eu_flag_co_funded_pos_[rgb]_left
Izvor: www.hok.hr