Poziv za sudjelovanje na međunarodnom savjetovanju „Mikro, male i srednje sunčane elektrane – samoopskrba energijom – MMSE 2019“

Objavljeno: 09.01.2019

Elektrotehničko društvo Zagreb organizira međunarodno savjetovanje „Mikro, male i srednje sunčane elektrane – samoopskrba energijom – MMSE 2019“ u Zagrebu, 8. veljače 2019. godine.

Eminentni autore predstavit će i podijeliti sa sudionicima konkretno stanje korištenja sunčeve energije s osvrtom na trenutačno stanje u Republici Hrvatskoj.

Elektrotehničko društvo Zagreb osnovano je 12. svibnja 1953. godine te kontinuirano djeluje u Zagrebu i Hrvatskoj punih 65 godina na stručnom usavršavnju i informiranju o suvremenim tehničkim i znanstvenim dostignućima na polju elektrotehnike, putem savjetovanja, seminara, radionica, zbornika, naučnih radova itd. Cilj Društva je promicanje interesa elektrotehničke i drugih inženjerskih struka, promicanje etike inženjerskog poziva, promicanje obrazovanja, znanstvenog i stručnog usavršavanja struke, poticanja i postizanja optimalnog tehnološkog i gospodarskog razvitka zemlje, sigurnosti, zdravlja, očuvanja okoliša i unapređenja kvalitete društva.

Program s detaljnim informacijama i prijavnicom nalazi se u prilogu.

Savjetovanje MMSE 2019 Program (2).pdf 1,17 MB

Izvor: www.hok.hr