INFO Forum – najava predstavljanja hrvatskih obrtnika na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu (IHM)

Objavljeno: 26.02.2018

U srijedu, 28. veljače, u prostoru Hrvatske obrtničke komore održat će se INFO Forum, kojim će se najaviti održavanje velikog Međunarodnog obrtničkog sajma u Münchenu (IHM).

Na sajmu koji se održava od  07. – 13. 03. Hrvatska obrtnička komora predstavlja se 25 put, a ove je godine sufinancirala izlaganje, tj. predstavljanje rada i proizvoda deset obrtnika iz različitih dijelova Hrvatske, a u okviru izlagačkog prostoraObrtničke komore Krapinsko-zagorske županije predstavit će se još 14 obrtnika iz domene umjetničkih i tradicijskih obrta.

Na INFO Forumu sudjelovat će predstavnik Veleposlanstva Savezne Republike Njemačke – Andreas Krauß, stalni zamjenik veleposlanika Savezne Republike Njemačke u Zagrebu i izaslanik za  gospodarska pitanja koji će govoriti o gospodarskoj suradnji dviju zemalja koja je u stalnoj uzlaznoj putanji, ali kako gospodarstvenici s obje strane vole istaknuti, uvijek ima prostora za napredak.

Važno izlaganje na temu „Zašto izlagati na IHM –u?“ održat će Tonči Belan, iz tvrtke BELIMPEX d.o.o., zastupnik sajma Műnchen za Hrvatsku, a potom će svoja iskustva podijeliti dugogodišnji izlagač na sajmu, Roman Krunić, iz tvrtke ROTO KRUNA d.o.o.

Zašto se ove godine vraća sajmu IHM, otkrit će obrtnik Željko Car iz obrta CAR DESIGN, dok će Ivan Curiš iz BEEVEN kozmetike, objasniti zašto je ove godine odlučio po prvi puta sudjelovati na ovom važnom europskom obrtničkom sajmu.

Izvor: www.hok.hr