Dodatno sufinaciranje radionica za članove Udruženja obrtnika Pazin

Objavljeno: 08.03.2019

Započeo je  proljetni ciklus edukacijsko – kuharskih radionica koje e održavaju u didaktičkoj kuhinji Edukacijsko gastronomskog centra Istre!

Za članove Udruženja obrtnika Pazin sporazumom sa Turističkom zajednicom Središnje Istre, Turistička zajednica Središnje Istre sufinancira po članu Udruženja obrtnika Pazin  i po radionici 200,00 kuna po završetku radionice, predočenjem dokaza o polasku radionice. 

Za informacije o sufinanciranju obratite se u Udruženje obrtnika Pazin ili na  052-621-271, 098-434-254, e-mail: uo.pazin@hok.hr.

 

Udruženje obrtnika Pazin promiče obrt i obrtništvo, usklađuje, zastupa i predstavlja obrtnike Udruženja i njihove zajedničke interese na području:

Grada Pazina i Općina; Cerovlje, Gračišće, Karojbe,  Lupoglava, Motovuna, Svetog Petra u Šumi i Tinjana,

a sufinanciranje se odnosi i na obrtnike Općine Sv. Lovreč i Općine Pićnom koji uz Grad Pazin i naprijed navedenih Općina  pripadaju nadležnosti djelovanja TZ-a Središnje Istre.

Podsjećamo još jednom, da su Puli 26.2.2019. sporazum o suradnji na projektu edukacija “Key Q: Ključ istarske gastronomije” potpisali  Obrtnička komora Istarske županije i AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre.

Novi ciklus edukacija, koji je do sada pohađalo preko 1000 ugostitelja, među kojima i mnogi obrtnici, započeo je u četvrtak, 28.2.2019. godine, a sastoji se od 11 radionica koje vode vrhunski stručnjaci – predavači iz Hrvatske i inozemstva.

Uz Agenciju za ruralni razvoj Istre kao organizatora, projekt podupiru Obrtnička komora Istarske županije, Istarska županija (Upravni odjel za turizam i Upravni odjel za poljoprivredu), Turistička zajednica Istarske županije i HGK – Županijska komora Pula, uz napomenu da Obrtnička komora Istarske županije sufinancira edukacije svojih članova (obrtnika) i njihovih zaposlenika s 25% cijene.

Sporazum su potpisali predsjednik Komore Robert Momić i direktor Agencije Igor Merlić.

 

Više informacija i prijave: edukacije@azrri.hr, facebook stranice AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre i Edukacijski gastronomski centar Istre – KeyQ.

Prijave su otvorene zato požurite! 🙂